0
0
00

Camping Waldecho

0

Aangepast zoeken

0 NAVIGATIE 0
Home » Belgie » Schonberg » Camping Waldecho
0 0

0

Camping Waldecho

0
5.6 11
Omschrijving :

Camping Waldecho ligt op ongeveer 600 meter van de dorpskern van Schönberg, in het Ourdal, middenin de bossen van de Belgische Eifel, aan de rand van de Hoge Venen en de Ardennen.De camping deels met vlakke plaatsen en deels met terrassen en is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes.

Cijfers:

Aantal Beoordelingen 11 5.6
Algemene Indruk 5.5
Ligging: 7.2
Service: 5.2
Sanitair: 5
Prijs/kwaliteit: 5.1
0 0

0

BEOORDELINGEN Camping Waldecho

0

Vansteen
Algemene indruk: 2  Sanitair: 3  Service: 1  Ligging: 10  Prijs/kwaliteit: 5  Gemiddelde: 4.2
  
Een van de mooiste campings in de ardennen bij St Vith , Jammer dat deze camping zo verloederd is door de eigenaars Fam Peters afkomstig uit Turnhout .
Het was voor vele honderden vaste klanten een mooi stukje vrijheid en natuur , wat verloederd werd door de jaren . Ze hadden er alles hektaren bossen bergen een mooie vis vijver en zwembad wat door de jaren echt een ramp werd ! Er is nu een nieuwe eigenaar op komst die er een camping anders wil van maken maar of dat lukt is een grote vraag ? met tenten en oude werfwagens is een vraag ! Jammer dat het geen gewone camping meer word met zijn mooie ligging mooi verzorgde vaste klanten ! Jammer jammer

06-05-2014 13:05:10

Eddy
Algemene indruk: 3  Sanitair: 2  Service: 1  Ligging: 8  Prijs/kwaliteit: 2  Gemiddelde: 3.2
  
Buiten de ligging echt niets dat op iets trekt, wegblijven!

07-01-2014 16:01:51

ontevreden klant
Algemene indruk: 1  Sanitair: 1  Service: 1  Ligging: 1  Prijs/kwaliteit: 1  Gemiddelde: 1
  
de camping is gesloten de mensen kunnen juist hun spullen noch gaan opladen maar verder mach je deze caping niet meer betreden

24-02-2013 19:02:52

Hofman
Algemene indruk: 1  Sanitair: 1  Service: 1  Ligging: 1  Prijs/kwaliteit: 1  Gemiddelde: 1
  
        
Onvoorstelbaar hoe deze camping er bij ligt.
Zeer onvriendelijke mensen

04-04-2011 11:04:44

ronny-brenda
Algemene indruk: 9  Sanitair: 9  Service: 9  Ligging: 10  Prijs/kwaliteit: 8  Gemiddelde: 9
  
wij kunnen maar 1 ding zeggen over de camping en de uitbaters,proficiat!!! eens je de camping oprijd valt de rust je zo in de armen,wie hier niet op zen gemak is zal het nergens zijn,voor ons weer een heerlijke verlofperiode geweest en uitgerust terug aan het werk begonnen,ik zou zeggen aan al degene met kritiek,je bent hier niet in een luxehotel he,wees tevreden met de prijs/kwaliteit,anders blijf hier weg en trek naar zee,richard en diana doe zo verder en laat het niet aan het hart komen.

01-08-2010 18:08:10

zajc vera
Algemene indruk: 10  Sanitair: 10  Service: 9  Ligging: 10  Prijs/kwaliteit: 10  Gemiddelde: 9.8
  
gewoon een gezellige sfeer

29-07-2010 16:07:05

Richard Kempers
Algemene indruk: 4  Sanitair: 1  Service: 1  Ligging: 7  Prijs/kwaliteit: 2  Gemiddelde: 3
  
Erg onvriendelijke camping. Uitbaters zijn bezig met opknappen van de camping maar schieten weinig op. (waarschijnlijk drukker met klagen en gokken).

Sanitair is ook met nieuwe douches en WC's niet echt vooruitgegaan. Schoonmaken hebben de uitbaters nog nooit van gehoord.

Erg slechte camping wij gaan nooit meer terug!!!
Zou ik als ik U was ook niet doen. Er zijn veel mooiere en schonere campings in die regio. (zou de uitbater een voorbeeld aan kunnen nemen.)

17-07-2010 17:07:44

Eddy Bus
Algemene indruk: 8  Sanitair: 8  Service: 10  Ligging: 10  Prijs/kwaliteit: 8  Gemiddelde: 8.8
  
Prima camping, mooie ligging, gezellige sfeer.

02-04-2010 10:04:00

Patrick
Algemene indruk: 8  Sanitair: 7  Service: 8  Ligging: 6  Prijs/kwaliteit: 4  Gemiddelde: 6.6
  
Al jaren kom ik hier. Ik geniet hier van de rust en de omgeving.
Zelfs kleine kinderen kan je hier laten "los" lopen. De 'grote baan' is immers ver weg.
De sinds 2009 nieuwe uitbaters lijken mij goed bezig. Nu nog de finesse, zoals tijpfoutjes op de website, en het mijns inziens broodnodige herbekijken van 'waar ligt Schönberg' in de omgeving en het wordt hier opnieuw een attractieve camping waar iedereen wil zijn. Maar de vraag is dan wel: zal ik dan nog wel willen komen?

07-11-2009 19:11:35

Sonja
Algemene indruk: 7  Sanitair: 6  Service: 8  Ligging: 8  Prijs/kwaliteit: 8  Gemiddelde: 7.4
  
Sinds jaren nu in 2009 weer een topvakantie gehad. Richard en Diana doen erg hun best en ik denk dat dit alleen beter kan worden.
Ik wens ze veel succes in de komende tijd.

27-08-2009 01:08:23

patrick
Algemene indruk: 8  Sanitair: 7  Service: 8  Ligging: 8  Prijs/kwaliteit: 7  Gemiddelde: 7.6
  
Mooie rustig gelegen camping
Moet nog wel wat aan gebeuren gezien het sanitair
Maar de nieuwe uitbater is druk bezig dit voor elkaar te boxen
Kantine ziet er erg netjes en verzorgt uit
en het eten is lekker
Ook de forellen vijver waar je heerlijk kan vissen en die je daarna op kan eten is erg leuk
Ik zeg een aanrader

28-05-2009 14:05:40

[Naar boven]
0 0

0

Aanbiedingen Camping Waldecho

0
0 0

0

BEOORDELING GEVEN OVER Camping Waldecho

0

U kunt een cijfer geven op de schaal 1 tot 10. 1 = slecht >>> 10 = uitmuntend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Algemene indruk
Sanitair
Service
Standplaatsen/ligging
Prijs/kwaliteit
Uitleg
Naam:
Emailadres
Nieuwsbrief ontvangen? Ja Nee
Emailadres zichtbaar voor anderen? Ja Nee
 
Afbeeldingen: Maximaal 1MB
per foto in de volgende
formaten jpg , gif of png
 
Afbeelding #1
Afbeelding #2
Afbeelding #3
Afbeelding #4
Afbeelding #5
 
0 0

0